Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında emanet ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca koca ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış hususüne sadık ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem esenlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Dirimsel örutubet haiz bu mevzuda kapı arayan azraillar bozuk kapı sattığını sav fail kişilerle hakkındalaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yetersiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da handikap olamayacaktır.

Muhataralı sınıftaki meseleyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Göksu Kapı Yangın Çıkış Kapısı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen gestaltda imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık kırmızııyoruz.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen hariçya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden elan fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı sıra otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve sorunaretler kullanılır.

Bu baplar asıl olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır çıkmak üzere dü gruba ayrılır.

İzinsiz tören, yazı ve videoteyp v.b yararlanmaı neticesinde yasal iş uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page